Засновниця "Госпітальєрів" Яна Зінкевич виходить заміж

Народна депутатка з фракції "Європейська Солідарність", медик-доброволець, засновниця батальйону парамедиків "Госпітальєри" Яна Зінкевич невдовзі вийде заміж. Із своїм обранцем на імʼя Ілля вона зустрічається вже шість років. Дочка свідомої українки Богдана, яка закінчила 1 клас, вважає нареченого матері своїм батьком, передають Патріоти України.

Обранець Яни Зінкевич – розвідник, який служив в одному з піхотних підрозділів. Вони познайомилися під час ротаційоного виїзду засновниці "Госпітальєрів" на передову. "Ми тоді їхали у Широкине. Це товариш мого колишнього водія. Ганс запропонував йому проїхатися з нами, щоб трошки розважитися. Тому що він тоді якраз звільнився з армії, йому було сумно. Ми одразу знайшли спільну мову і зійшлися буквально через декілька днів, почали жити разом. Ілля допомагає мені, кожного дня возить мене на роботу, на зустрічі, на різні події. Возить мене на ротації, якщо я їду на передову. Тобто, завжди зі мною", – розповіла депутатка.

Вона зізналася, що не вірила, що зустріне нове кохання після розлучення. Свою роль у невпевненості зіграла й інвалідність Яни Зінкевич. "Були побоювання: хто мене таку полюбить? Було таке самобичування. Але Ілля зміг. І це для нього не стало перешкодою. Він любить мене такою, яка я є", – поділилася громадська діячка.

Вона додала, що почувається щасливою та коханою, а весілля пари не буде гучним. Вони влаштують сімейне святкування із обмеженим колом друзів.

Нагадаємо, в 2016-му автомобіль, в якому їхала Яна Зінкевич і ще один госпітальєр, потрапив в ДТП. Українка вижила, проте отримала параліч нижніх кінцівок. Восени минулого року вона місяць провела в медикаментозному сні через сепсис.

Джерело: Обозреватель

Важливий крок: Переселенцям планують надавати субсидії на оренду житла

понеділок, 8 липень 2024, 12:49

Уряд планує надавати субсидії на оренду житла для внутрішньо переміщених осіб (ВПО), щоб зменшити їхнє фінансове навантаження. Наразі документ винесено на обговорення серед представників влади, депутатів та громадськості, після чого його розгляне уряд,...

Окупанти масовано атакували Київ ракетами, багато загиблих і поранених. Доповнюється

понеділок, 8 липень 2024, 11:27

Російські терористи знову масовано атакували ракетами Україну. Різні міста: Київ, Дніпро, Кривий Ріг, Словʼянськ, Краматорськ. Понад 40 ракет різних типів. Пошкоджені житлові будинки, інфраструктура та дитяча лікарня, передають Патріоти України. У Києв...