Заснула в коробці: Скандальна Лоліта згадала, як зганьбилася під час новорічного концерту

Незадовго до півночі Лоліта випила келих вина і «відключилася».

Скандальна російська співачка Лоліта Мілявська розповіла, як на зорі кар’єри осоромилася під час новорічного виступу. Всьому виною став алкоголь і втома. Історією з життя вона поділилася з журналістами видання «Собеседник», передають Патріоти України.

Концерт в ресторані припав на новорічну ніч. Незадовго до півночі Лоліта випила келих вина і «відключилася».

«У новорічну ніч ми повинні були працювати в ресторані. До півночі всі вже були без сил. Пам’ятаю, я випила келих угорського вина і заснула в коробці з-під нього», – згадує артистка.

Але вона все ж таки встигла з’явитися на публіці, щоправда, не надовго. За цей інцидент артистці було соромно.

«Мене вистачило тільки на те, щоб за десять хвилин до настання свята оголосити про те, що прийшов Новий рік. Потім мені було дуже соромно», – зізналася Лоліта.

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...