"Заспокойся, батьку": Маршрутник із Запорізької області вразив мережу ставленням до пенсіонера

У Запорізькій області з'явився новий герой - саме так жителі Мелітополя прозвали водія одного з маршрутів громадського транспорту. Чоловік вразив городян і користувачів мережі добрим і чуйним ставленням до пенсіонера. Про вчинок водія повідомило видання "РІА Мелітополь", передають Патріоти України.

Так, 22 серпня стало відомо про те, що водій, який працює на маршруті №12 не став брати з 80-річного пасажира гроші за проїзд. На тлі того, як місцеві жителі скаржаться на хамство і грубість маршрутників, вчинок чоловіка став резонансним.

Водій з добротою поставився до літнього пасажира і навідріз відмовився брати у пенсіонера гроші. Хоча сам 80-річний чоловік двічі пропонував маршрутнику оплату за проїзд.

Спочатку пенсіонер намагався дати водієві п'ять гривень, коли увійшов до громадського транспорту. Після цього, коли літній пасажир знову спробував передати доброму маршрутнику гроші, він повернув їх зі зворушливими словами.

"Заспокойся, батько! Грошей я з тебе не візьму", - заявив водій. Вчинок чоловіка вразив користувачів мережі. Ситуацію активно коментують у соціальних мережах, а самого водія називають героєм Мелітополя.

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...