"Заспокойся, не психуй": Тато трирічного Назара з Волині, який став зіркою мережі, зворушив українців зверненням (відео)

Військовослужбовець ЗСУ Олег із Волині, чий трирічний син став зіркою мережі через пораду не психувати, теж зворушливо звернувся до українців. Словами Назара, що вже стали заспокійливим для жителів країни, він закликав громадян зберігати спокій, вірити в своїх захисників і перемогу України, передають Патріоти України.

Чоловік боронить рідну землю від ворога в лавах 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого. На"Не психуй! Помиємо!" Малий Назар "заспокоює" маму, і його слова стали мемом, набравши мільйонні перегляди в соціальних мережах. Тато Назара, Олег, воїн нашої Князівської 14-ї бригади, для якого дружина і знімала відео з сином, заспокоює всю Україну", – зазначили військові.

На кадрах тато маленького Назарка підкреслив, що українцям дійсно не варто нервувати, переживати через війну, адже ЗСУ обов’язково виженуть ворога з нашої країни.

"Все буде мир! Все буде Україна. Головне не психувати", – заявив Олег.У бригаді додали, що його слова, підкріплені бойовим досвідом, стануть пророчими. "Родинна "психотерапія" від Назара з Олегом – найкраще для тих, хто втратив позитив. А наша Князівська 14-та ОМБр підкріпить "терапію" діями на фронті! Не плакайте! Все буде Україна!" – підсумували воїни.Українців звернення воїна розчулило так само, як і слова його маленького сина. Вони зазначили, що не психують і дійсно вірять у ЗСУ, бажаючи захисникам щасливого повернення додому.

Нагадаємо: трирічний Назар із Волині несподівано для всієї родини став справжньою зіркою мережі після того, як там опублікували відео з його участю. Хлопчик вирішив допомогти мамі з приготуванням млинців, а натомість вимазав у борошно своє обличчя, одяг і всю кухню. Коли жінка побачила результати кулінарної діяльності сина, то, як і належить у таких ситуаціях, почала нервуватися. На це юний пекар незворушно їй порадив: "Не психуй!".

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...