"Застебніть ширінку! Вам холодно!": В Умані 65-річний педофіл чіплявся до дівчаток на вулиці (відео 12+)

В Умані 65-річний чоловік чіплявся до дівчаток-підлітків на вулиці, намагався показати їм свій статевий орган і пропонував зайнятися інтимом. Дії педофіла зняли на відео, після чого кадри розмістили в мережі. Правоохоронці вже встановили особу пенсіонера-збоценця. Про це повідомили в прес-службі поліції Черкаської області, передають Патріоти України.

Зазначається, що до поліції ніхто щодо дій даного громадянина не звертався після інциденту - "копи" просто виявили ролик в одній з уманських інтернет-спільнот. На даний час відомості внесено до Єдиного обліку заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події, а також розпочато перевірку.

Ситуація з чіпляннями пенсіонера до неповнолітніх сталася у дворі будинку по вулиці Аркаса в Умані, в кадри були розміщені 25 січня в Facebook-групі "Підслухано - Умань".

На відео, знятому однією зі школярок, видно, як в них підійшов літній чоловік і став говорити непристойності, кликав в сторонку, щоб зайнятися з ними оральним сексом. Коли дівчата відповіли відмовою, той просто почав оголюватися перед ними.

"Застебніть ширінку. Вам холодно", - сказала одна зі школярок, після чого вони втекли від педофіла.

Збоченцем виявився 65-річний житель Умані. Чоловіка доставили у відділення поліції для надання пояснень за фактом. Також правоохоронці закликали місцевих жителів, які могли бути очевидцями або володіють будь-якою інформацією про подію, звернутися за телефонами: 102, або +380 4744 4 03 66 чергової частини Уманського районного управління поліції.

Одна - колишня дружина, друга - нібито законна: Працівницю РАГСу звинувачують у фіктивному шлюбі зі зниклим безвісти бійцем, але є цікавий нюанс

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:30

Три тижні тому ТСН розповідала про одну з судових справ - дві жінки стверджують, що мають право на виплати бійця, який зник безвісти на Донеччині. Одна - колишня дружина, друга - нібито законна. Початок цієї історії такий - військовослужбовець зникає б...

Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...