Застосував газовий балончик проти пасажирки з дитиною: Служба таксі Bolt покарала водія-неадеквата

У Києві служба таксі Bolt заблокувала обліковий запис водія , який забризкав пасажирку з 6-річною дитиною газовим балончиком. Про це у коментарі ЗМІ розказав керівник напряму замовлення поїздок компанії Bolt в Україні Сергій Павлик, передають Патріоти України.

"Ми одразу заблокували обліковий запис водія і відключили його від платформи Bolt. Наразі ми з’ясовуємо всі деталі інциденту. Ми готові співпрацювати з поліцією та надати їй всю необхідну інформацію", - зазначив він.

Павлик наголосив, що усі поїздки Bolt застраховані. Тому у разі отримання ушкоджень пасажир може звернутися до компанії Bolt за страховим відшкодуванням. "Закликаємо користувачів одразу повідомляти службу підтримки Bolt про будь-які проблеми, які виникають у дорозі", - зазначили у службі таксі.

"Ми просимо максимально детально зазначати обставини пригоди. Так, наприклад, повідомлення із розгорнутим описом ситуації грубого поводження з пасажиром є приводом для негайного блокування акаунта водія", - підсумував Сергій Павлик.

Нагадаємо, у Києві таксист забризкав пасажирку з 6-річною дитиною газовим балончиком після того, як вона відмовилася з ним їхати. Клієнтка таксі з дитиною не попередила водія про необхідність у салоні автокрісла. Це, за словами жінки, розлютило таксиста, спочатку він почав грубо лаятися, а потім застосував балончик.

Джерело: ТСН.ua

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...