Застрягла у заметі та стала зіркою соцмереж: Вчинок вчительки з Одеси вразив людей

Одеська вчителька літератури стала зіркою соцмереж: вона вела уроки з автобуса, що застряг у снігових заметах. Фрагмент заняття зняв хтось із пасажирів, і відео стало вірусним. Про це йдеться у сюжеті кореспондентки ТСН Олени Черняєвої, передають Патріоти України.

Перший урок в дев'ятому класі Марина Іванівна розпочала з автобуса, який застряг у хуртовині. На той момент жінка провела у ньому двадцять годин, але її учні спочатку навіть не помітили, що щось не так.

Те, що її знімають, Марина Іванівна Червенкова не помітила. І навіть трохи засмутилась, довідавшись про раптову популярність. "Я свою увагу направляла на учнів. Мені здається, дуже вдалий урок був, мені сподобалось. Я і гадки не мала, що довкола мого імені такий шум", - каже вчителька Одеського ліцею №67 Марина Червенкова.

Учні кажуть, що їхня вчителька дуже скромна, робить багато добрих справ, але здебільшого цього не афішує. У полоні негоди пані Марина опинилася після поїздки на вихідні у рідне село. Згадує, що сідала в автобус при ясному небі. Дорогою милувалася першими сніжинками, а вже за годину автобус застряг у сніговому переметі. Зранку вчителька розпочала уроки. Каже – їй навіть не спало на думку скасувати навчання. Лише третій урок провела не повністю – зник інтернет.

"Я до цього вже знала, що Марина Іванівна запізнюється, що вона в автобусі застрягла. Це - людина, яка закохана в свій предмет - в літературу. Вона дуже відповідальна дуже дисциплінована. Тому скажемо чесно, я не здивована зовсім, але приємно", - каже директорка Одеського ліцею №67 Ірина Ніколенко. Зрештою, коли автобус більше, ніж через добу дістався Одеси, Марина Іванівна вже прославилася у соцмережах. І хоч у ліцеї, де працює вчителька, навчання дистанційне - наступного дня її учні завітали до школи, аби обійняти вчительку і показати як засвоїли матеріал, викладений з кучугури.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...