Заступився за іншого: Під Києвом чотири боксери забили до смерті молодого хлопця (фото)

У Бородянці Київської області стався кричущий випадок. Чотири хлопця-боксера забили до смерті Миколу Овдієнко, який заступився за іншого хлопця і поплатився за це смертю. Трагедія сталася 7 червня біля місцевого клубу "Прайд". Про це написала на своїй сторінці в Facebook Наталія Казакова, передають Патріоти України.

Автор посту стверджує, що хлопця по-звірячому добивали біля його машини Ян Лось, Антон Семенов, Олексій Петренко, Віталій Атаманчук.

"Вони завдали смертельні удари несумісні з життям, від яких Коля пролежав у комі майже 4 тижні і переніс 2 трепанації черепа, покинув нас 7 липня ... І чого ви так швидко сховали своє чадо Семенова?", - написала автор посту.

Наталія Казакова просить всіх небайдужих звернути увагу на трагедію, через те, що молоді люди на волі і не покарані за вбивство Овдієнко. Вона просить ЗМІ привернути увагу до ПП для притягнення до кримінальної відповідальності винних.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...