Засуджений за убивство намагався втекти з в'язниці під виглядом вівці, але щось пішло не так (фото)

З в'язниці суворого режиму в Болівії здійснив зухвалу спробу втечі засуджений за убивство Хосе Луїс Каллісая Діас, відомий за прізвиськом Ель Арана. Він вивернув свій вовняний кожух, переліз через стіну огорожі та поповз по траві, сподіваючись, що здалеку охоронці сприйматимуть його за вівцю. Про це повідомляє New York Post з посиланням на повідомлення адміністрації в’язниці, передають Патріоти України.

В’язень сподівався на успіх своєї авантюри, оскільки того дня була мряка, крізь яку було добре видно лише його кудлате вбрання.

Однак офіцери тюремної поліції виявилися пильнішими, ніж він гадав. Засудженого до 15 років позбавлення волі чоловіка, який повз у траві, вони помітили, затримали та знову відвели до камери.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...