Засунули жабу в білизну та відшмагали кропивою: На Хмельниччині підлітки знущалися над малюком

На Хмельниччині підліток разом із товаришем привʼязав до дерева маленьку дитину та знущався з хлопця. Справа потрапила до суду, передають Патріоти України.

Як йдеться у матеріалах справи, 9 жовтня обвинувачений разом зі своїм другом зустріли двох молодших хлопців, які попросили у них спінінг, щоб порибалити. Підлітки змусили дітей піти з ними до лісу в бік села Лозичне на Хмельниччині. На місці одного з хлопців відпустили, а іншого – привʼязали до дерева.

Повідомляється, що дитину привʼязали до дерева ізоляційною стрічкою чорного кольору, після чого розстебнули джинси та помістили в спідню білизну жабу. Крім того, його побили листям кропиви. По звʼязаних руках дитини завдали близько 20 ударів.

"Погрожували, що вбʼють його батьків, якщо він комусь розкаже про ці події, або знову його привʼяжуть і зроблять щось гірше. Він плакав, кричав, просив його відпустити, відчував сильний біль та приниження, але вони лише сміялися", – йдеться у матеріалах справи.

Загалом в лісі вони перебували близько 15-20 хвилин. У суді кривдник зізнався у скоєному та попросив вибачення у хлопця, над яким знущався. Його судили за статтею про катування та незаконне позбавлення волі людини.

Суд визнав підлітка винним і призначив два роки позбавлення волі, але від відбування покарання звільнив, призначивши один рік іспитового терміну. Водночас про другого кривдника у вироку суду не йдеться. Відомо, що йому ще немає 16 років. Він також давав свідчення про інцидент.

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...