Засвітився на шоу "Маскарад": Влад Яма вперше показав обличчя сина (фото, відео)

У суботу, 17 жовтня, на телеканалі "1+1" вийшов третій випуск шоу "Маскарад", в якому бере участь і хореограф Влад Яма. Для зйомок у проєкті він вперше взяв з собою 5-річного сина Леона, передають Патріоти України.

Так, хлопчик допомагав зірковому татові вгадувати, хто зі знаменитостей сховався за яскравим костюмом вигаданого персонажа. Відповідним тизером третього ефіру проєкту за участю Леона Яма поділився на особистій сторінці в Instagram. Нагадаємо, раніше хореограф довго і ретельно ховав від широкої громадськості обличчя сина (щоб переглянути відео, доскрольте новину до кінця).

У коментарях під публікацією шанувальники засипали сина Ями компліментами. Вони заявили, що Леон "дуже схожий на тата". "З дебютом Леона на ТБ! Якого красеня ховали. Тепер зрозуміло, зараз накинуться зіркові наречені", "Найкращий хлопчик", "Нарешті", "Син дуже схожий на вас", – написали люди.


Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...