"Засинала, обіймаючи замість тата плакат": 9-річна донька бійця ЗСУ розповіла, як чекала тата з війни (фото)

Кримчанин Борис Рябуха у 2014 році залишив окупований Крим та поїхав захищати Україну на Схід. За його спиною - бої за Донецький аеропорт, Піски, гору Карачун. Нині Борис готує лейтенатів, щоб у війську служили лише професіонали, повідомляють Патріоти України.

На передову Борис потрапив у квітні 2014 року. Там він у 95 житомирській бригаді провів наступні 3,5 роки. Тоді він був капітаном та возив боєприпаси для бригади. На його очах звільняли Слов'янськ і Лисичанськ. Повернувся Борис до Харкова у 2017 році. Тепер в Університеті повітряних сил викладає курсантам.

"Краще свій досвід направити в потрібний бік. Вчити людей на своєму досвіді – це корисніше, ніж де-небудь в Києві просто сидіти в кабінеті", – сказав демобілізований військовослужбовець ЗСУ Борис Рябуха. Він не лише Герой України, а й чудовий батько. У Бориса нещодавно народилася третя донечка.

Поки чоловік воював за мільйони українських родин, його сім'я пройшла свою війну. Середню доньку з татом знайомили по фото. Старша засинала, обіймаючи замість тата плакат.

Коли ми жили в Житомирі, мені було шість років і я ходила в перший клас. І я там подружилася з декількома дівчатками. Вони говорили, а ось ми з татом те зробили, а ось ми з татом інше зробили. Потім я приходила додому, стрибала на ліжко і ридала, – пригадує донька Бориса Рябухи Марина.

"Потихеньку адаптувалися, в колі сім'ї. Ми його дуже любимо. Ми дуже щасливі, раді, що він з нами. Коли сім'я в зборі, що може бути краще?", – сказала дружина військового Анна.

Тепер для сім'ї Бориса Харків став другою домівкою, але понад усе чоловік мріє колись показати донькам Тарханкут в українському Криму.

Джерело: 24 канал

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...