Засипле снігом: Синоптики оновили прогноз погоди по Україні

17 січня в Україні очікується дощ, вночі подекуди із мокрим снігом. У західній частині країни опади переходитимуть у сніг, а в Карпатах – у значний сніг.

На дорогах, окрім півдня та південного сходу, місцями буде ожеледиця, повідомляє Український гідрометеорологічний центр. У південній частині країни буде без істотних опадів.

У західних областях прогнозують ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Вночі та вранці, крім заходу та південного сходу, туман.

У південно-східній частині країни вдень пориви вітру сягатимуть 15-20 м/с. Температура у західних областях, крім Закарпаття, вночі та вдень становитиме від +3°С до -2°С, у північних областях вночі та вдень буде у межах 0...+5°С. На решті території вдень термометри покажуть +6...11°. А у південній частині місцями буде до +14°С. У Криму навіть +15...20°С.


Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...