"Затарюються самогоном і горілкою": Окупант розповів про смерті військових РФ через вживання алкоголю. Перехоплення

Окупанти щоразу доводять правдивість усталеного стереотипу про росіян, що це нація, що п'є. Для них навіть війна не є місцем, де вони можуть відмовитись від алкоголю. Один із російських загарбників поділився подробицями "бойових" буднів російських солдатів, передають Патріоти України.

Військова розвідка України перехопила телефонну розмову окупанта, в якій він розповів про випадки, коли російські військові гинули через зловживання алкоголем. Відповідний аудіозапис оприлюднили в ГУР

Окупант розповів, що новоспечені мобілізовані армії РФ безпробудно п'ють. За його словами, троє з них напилися і згоріли в об'єкті, який їм тільки нещодавно "здали", тобто, вірогідно, поставили завдання "охороняти об'єкт". Замість цього російські військові просто "затарювалися" самогоном й горілкою і постійно пили.

Там, де знаходиться сам окупант, ситуація з дисципліною теж не найкраща. Він розповів, що російські солдати просто ходять і п'ють пиво, ігноруючи всі правила безпеки.

"Якихось підібрали, бл*ть, тих, які бл*ть, затарюються самогоном та горілкою, нах*й. Потім самі й угорають у підземці цій. Ось у нас у Безіменю відразу тільки здали їм об'єкт цей, зрозумів? Одразу три людини вгоріло, усі смертники, зрозумів? Військові, ну нах**рилися, виходить, зрозумів? Дим в обратку пішов і все п**да. Усі здохли хлопці, бл*ть. А що вони ось по центру лазять. У нас у Безіміно, бл*ть, і шо вони, вони йдуть, бл*ть, у футболці, бл*ть і по*бати, стоять, бл*ть, палять, бл*ть, пивас розпивають, бл*ть, під деревами. Ну що це, бл*ть?", – розповів на "чисто російській" окупант.

Також він розповів про ситуацію у Бєлгородській області та прокоментував дії бійців РДК і Легіону "Свобода Росії".

Окупант розповів, що дізнався від знайомих про те, як російські добровольці насправді проходили на територію РФ. Як виявилося, регулярні російські війська не могли їм нічого протиставити.

За його словами, російські добровольці зайшли на територію Бєлгородщини досить спокійно, адже там навіть "нічого не було прокопано". Щобільше, заходили бійці РДК і Легіону "Свобода Росії" просто через центральну таможню.

Російські добровольці доволі легко впоралися з мінами на дорозі та спокійно пройшли далі, не отримуючи сильного спротиву. Це вкотре демонструє, шо російська регулярна армія не здатна добре захищати свої кордони.

"Ти знаєш, що я дізнався? *бать, як же вони зайшли, я ж тобі, бл*ть, ніяк не це, думаю, що я хочу тобі це розповісти. Виявляється, я ж дізнався, там у людини, бл*ть, ну по телефону не називатиму. Так під час зустрічі скажу. Вони коротше, так зайшли, *бать. Там же нічого прокопано не було, зрозумів? Вони зайшли. *бать через центральну митницю. *бать вони відсунули міни, нах*й зрозумів? Розмінували, нах*й і пох*ярили по прямій, зрозумів? До самого цегляного, бл*ть", – розповів окупант.

Обережно, ненормативна лексика! 18+

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...