Зате англійську вичають поглиблено? В елітних школах Києва дітей "годували" стафілококом

Комунальні підприємства повинні усунути порушення протягом 10 днів з дня вручення рішення та обстежити персонал на наявність патогенів.

У відварених макаронах з маслом вершковим, змивах з ножа та сирниках з їдалень двох елітних шкіл Києва виявили стафілокок і кишкову паличку, передають Патріоти України.

Як повідомили у Facebook-групі "Все про шкільне харчування", йдеться про ліцей міжнародних відносин №51 у Печерському районі та про спеціалізовану школу №57 з поглибленим вивченням англійської мови в Шевченківському районі. "Рішенням Головного управління Держпродспоживслужби м.Києва, тимчасово припинено виробництво та обіг харчових продуктів двома комунальними підприємствами: КП "Шкільне" та КП "Школяр", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що комунальні підприємства повинні усунути порушення протягом 10 днів з дня вручення рішення та обстежити персонал на наявність патогенного стафілококу.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...