Зате хотіли провести інтернет: У Мелітополі у квартирі-сміттєзвалищі серед гір сміття жила маленька дитина

У Мелітополі Запорізької області виявили житлову квартиру, яка була завалена сміттям, а серед завалів жила дитина. Про це стало відомо після того, як співробітник фірми інтернет-провайдера прийшов обладнати інтернет в одній з квартир. Він побачив повну антисанітарію і і відправив відео в Службу у справах дітей, передають Патріоти України.

"У Мелітополі працівник прийшов підключити сім'ї з дитиною 7-8 років Інтернет і був в шоці. Чоловік поскаржився в органи опіки", - йдеться в повідомленні. Як стало відомо пізніше, відео було зроблено влітку минулого року. Про це заявили в службі у справах дітей Мелітопольської міської ради Запорізької області.

"Соціально-відповідальні люди, не поширюючи відео, відразу направили його в службу у справах дітей, так як бачили там присутність малолітньої дитини. Негайно за вказаною адресою фахівцями служби був здійснений виїзд, повідомлено суб'єктам соціального захисту для оцінки потреб/ситуації сім'ї, в ході роботи була проведена профілактична бесіда з матір'ю, щодо створення належного середовища проживання для дитини. Також, враховуючи, що дитина шкільного віку була запитана в школі: претензій до виконання матір'ю батьківських обов'язків у адміністрації та вчителів немає, дитина забезпечена всім необхідним, має речі по сезону", — розповіли в службі у справах дітей.

Зазначається, що мати дитини не змогла пояснити, чому довела житло до такого стану. Однак зараз квартира сім'ї "має динаміку значного поліпшення". У службі у справах дітей обурилися, що відео з'явилося через півроку після того, як проблема була вирішена. Увага! Відео містить ненормативну лексику:

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...