Зате з домашніми капцями! Cadillac представив футуристичний концепт без керма та педалей (фото, відео)

На виставці споживчої електроніки CES-2022, що проходить в Лас-Вегасі, концерн General Motors представив велику кількість новинок, включаючи футуристичний Cadillac InnerSpace. Концепт оснащений автопілотом, а замість педалей та керма передбачена поличка з пледом та домашніми капцями, передають Патріоти України.

Про це повідомляє пресслужба виробника. Концепт є бачення компанією майбутнього люксових машин, які мають повністю автономне управління і дозволяють власнику та його супутнику повною мірою насолодитися подорожжю в атмосфері затишку та комфорту.

Двомісне купе обтічної форми використовує модульну електричну платформу Ultium, яка забезпечить запас ходу на одній зарядці близько 650 км. Доступ до салону забезпечують широкі двері та підйомна частина даху. Крім того, при посадці-висадці обидва крісла повертаються до виходу.

З урахуванням того, що автомобіль має повністю автономне керування, отже ні керма, ні педалей у машині немає. Замість панелі приладів на всю ширину кузова розташовується величезний сферичний екран, крісла забезпечені висувними подушками для відпочинку ніг, а з-під передньої панелі висувається поличка з пледом і домашніми капцями.

Інформаційно-розважальна система з доступом до інтернету дозволить завжди бути в курсі подій, а також забезпечить користувачів різноманітними онлайн-сервісами.

Звичайно, Cadillac InnerSpace так і залишиться сміливим і футуристичним концепткаром, але ідеї, реалізовані в його конструкції, з часом, зможуть втілитися в майбутніх моделях бренду.

Доведеться затягнути паски? Тариф на електроенергію можуть підвищити вже влітку: Скільки коштуватиме кВт*год

четвер, 18 квітень 2024, 6:50

В Україні тариф на електроенергію можуть підвищити вже влітку. До травня, ймовірно, в уряді не встигнуть ухвалити рішення. Якщо до нової хвилі атак РФ на енергосистему в Міненерго спростовували заяви про плани підняти ціни на струм, то зараз відкрито г...

Український легіонер героїчно витяг "Реал" у протистоянні з "Манчестер Сіті": Результати чвертьфіналів Ліги чемпіонів УЄФА

четвер, 18 квітень 2024, 6:15

У чвертьфіналі Ліги чемпіонів 2023/24 мюнхенська "Баварія" вибила лондонський "Арсенал", а українець Андрій Лунін забезпечив мадридському "Реалу" перемогу над англійським "Манчестер Сіті". . Ліга чемпіонів, 1/4 фіналу, матчі-відповіді. "Баварія" – "...