Затягнуло під воду: У Чернігові на Десні сталася страшна трагедія зі школярем

Очевидці подій розповіли, що дитина купалася, коли її почало несподівано затягувати під воду.

Хлопчик потонув у Десні. Фото: соцмережі.

У Чернігові на річці Десна втопився 11-річний хлопчик. Трагедія сталася у четвер, 13 червня. Про це повідомляє прес-служба ДСНС у Чернігівської області, передають Патріоти України.

За попередньою інформацією, дитину затягло у вир. Це місце відпочинку на Десні поблизу автомобільного мосту не належить до офіційних місць купання та відпочинку, тому його не готували до пляжного сезону.

Рятувальники отримали повідомлення про інцидент о 15:00. Врятувати хлопчика не вдалося. О 16:36 тіло дитини витягли з води.

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...