Затягнуло у верстат: У Польщі 18-річний українець втратив дві ноги на меблевій фабриці

У Польщі на одній із меблевих фабрик стався нещасний випадок із 18-річним громадянином України. Верстат для обрізки дерева затягнув його ноги під час роботи. Внаслідок пригоди чоловік втратив обидві кінцівки до колін. Про це повідомляє видання RMF24, передають Патріоти України.

Трагедія сталася у місті Янкова. На меблеву фабрику прибули рятувальники та медики та спробували витягнути зі верстата 18-річного хлопця. Йому вдалося вибратися, проте травми виявилися фатальними – верстат відрізав обидві ноги до коліна.

За фактом інциденту поліція під наглядом прокуратури розпочала процесуальні заходи щодо з'ясування причин нещасного випадку на виробництві. За словами представника районного управління поліції Роберта Ігнасіака, 18-річний громадянин України працював на заводі за контрактом.

У свою чергу, представник районної прокуратури в Оструві-Велькопольському зазначив, що дії правоохоронців у справі залежатимуть від висновків поліції. За його словами, у таких ситуаціях важливо правильно встановити докази та зробити відповідну кваліфікацію. Також про трагедію з 18-річним хлопцем повідомили у Національній інспекції праці.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...