Затягнуло в машину і затисло груди: У Польщі українець загинув страшною смертю

Під Вроцлавом (Польща) на одній із фабрик концерну LG у результаті аварії загинув 28-річний українець. Про це пише Gazeta Wroclawska, повідомляють Патріоти України.

Інцидент трапився в суботу, 17 серпня, на підприємстві з виробництва акумуляторів для електромобілів LG Chem.Відзначається, що чоловіка на ім'я Дмитро затягнуло в механізм, через що він отримав серйозну травму хребта. Машина затиснула йому грудну клітку і пошкодила ключицю, а ланцюжок на шиї перетиснув горло.

Українця у важкому стані доставили в лікарню, проте медики не змогли врятувати йому життя. "Щодо даного питання ведеться розслідування. А поки рано говорити про деталі", – поділився заступник окружного інспектора праці у Вроцлаві Анджей Погорський. Справою зацікавилася також прокуратура, яку на місце події не викликали.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...