Затягнуло в насос: У Кривому Розі співробітники водоканалу загинули в каналізаційному колодязі (відео)

У Кривому Розі на КП "Кривбасводоканал" сталася трагедія. На Радушанському водоочисному комплексі загинули троє працівників. Про це повідомляє блогер Олег Єрмолинський, передають Патріоти України.

За попередньою інформацією, співробітники комунального підприємства під час виконання планових робіт не переконалися в безпеці, не заміряли вміст газів в приміщенні і їх затягнуло в насос.

Рятувальники, які прибули на виклик, дістали тіла загиблих на поверхню. "18 вересня о 10:08 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення від диспетчера КП "Кривбасводоканал" про те, що на вулиці Нікопольське шосе Довгинцівського району м. Кривий Ріг, на території підприємства, троє чоловіків впали до горизонтального відстійнику та не відповідають", - розповіли в ДСНС.

Рятувальники встановили що тіла без ознак життя перебувають в конструкції горизонтального відстійника на глибині 6 метрів. Надзвичайники спустились на дно відстійника та за допомогою мотузки підняли тіла загиблих чоловіків на поверхню. Внаслідок події загинуло три людини (1962, 1982 та 1978 р.н.). Деталі трагедії з’ясовують правоохоронні органи.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...