Затяжна злива спричинила у Києві колапс: затоплено вулиці, проблеми з трафіком

У Києві внаслідок дощу в суботу, 17 жовтня, підтоплено десятки вулиць, ускладнено рух автомобілів, повідомляють Патріоти України.

Патрульна поліція повідомила про підтоплення проїзної частини на вулиці Осінній, вулицях Пріорській та Автозаводській, на вулицях Уманскій, Іскрівській та Пилипа Козицького (пізніше рух було відновлено), на вулиці Новопирогівській.

Також повідомлялося про підтоплення на вулицях Сирецькій, Кирилівській, Копилівській. Поліція просить по можливості уникати поїздок цими вулицями.

Повідомлялося також, що на вулиці Кирилівській зупинився рух трамваїв, однак згодом його відновили.

Також підтоплено проїзну частину на вулицях Брожка та Ізюмській. Патрульні організовують об'їзд вулицею Миколи Грінченка.

У свою чергу, Київавтодор повідомив, що станом на 14:00 ліквідовані підтоплення на проспектах Гузара, В. Гавела, Повітрофлотському, біля станції метро "Чернігівська", вулицях Пестеля, Брожка, Жилянській, Ромена Роллана, Гарматній, Єреванській, Гетьмана, Преображенській, Чаадаєва, Чоколівському бульварі, на розі вул. Хоткевича та П. Усенка, Лук’янівській площі та пров. Чугуєвському.

Тривають роботи на вул. Білецького, Новопирогівській, Ташкентській, Братиславській (ринок Троєщина), Автозаводській, Богатирській (завод Оболонь), Ушинського, Кіото.

КИЇВАВТОДОР

У разі виявлення місць підтоплень "Київавтодор" просить звертатися до цілодобової диспетчерської за тел.: 284-74-19.


Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...