"Зато стакан православный": Військовий міністр Путіна оконфузився "нескрепним" фото

Міністр оборони Російської Федерації Сергій Шойгу потрапив на фото з пляшкою мінеральної води преміум-класу Perrier, що розливається з джерел в околицях міста Вержеза на півдні Франції. Знімки були опубліковані в акаунті "Разбираются. Потерпите" на Twitter, передають Патріоти України.

"Подивіться-но на цього вояку-патріота, з пляшкою води з країни агресивного блоку НАТО. А вітчизняний Нарзан пити не по рангу?" - запитує автор твіту в підписі до фотографії.

"Його душа нарзан вже не приймає", "Склянка зате у нього православна, з підсклянником!" - коментують в соцмережі фото російського міністра, який під час подорожі залізницею пив не тільки традиційний чай, але і французький бренд мінеральної води.


Зливав ворогу позиції ЗСУ: Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП арештували без права застави

четвер, 25 квітень 2024, 9:59

Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП митрополита Арсенія, який поширював інформацію про розташування Сил оборони України, взяли під варту, передають Патріоти України. Дослівно: "За клопотанням прокурорів Донецької обласної прокуратури уродженцю Респуб...

"Секс веде до... тероризму": У Росії закликали боротися зі сферою інтимних послуг

четвер, 25 квітень 2024, 9:57

Член громадської ради при ГУ МВС РФ у Москві Юрій Шаркович стверджує, що понад 10% росіян зайняті у сфері інтимних послуг, передають Патріоти України. Як розповіли у Telegram-каналі SOTA, про це він заявив на форумі так званої «ліги безпечного інтернет...