Затоплені паркінги, ТРЦ та авто, що пливуть: Київ накрила потужна злива (відео)

Злива, яка накрила столицю 7 липня під вечір, тривала не довго, але лиха встигла наробити. Частина вулиць міста вже підтоплені, машини плавають у воді, дощ увірвався навіть у торгівельний центр. Мешканці столиці публікують відео з наслідками зливи, повідомляють Патріоти України.

Рівень води на окремих вулицях підвищився настільки, що автомобілі практично пливуть вулицями. Припарковані машини затопило по бічні стекла.

Крім того, столичні пабліки повідомляють про те, що топить багато будинків, будівель і навіть торгових центрів. Через негоду почало підтоплювати ТЦ Ocean Plaza.

У Київській міській державній адміністрації повідомили, що через залпову зливу у столиці виникли локальні підтоплення у Голосіївському і Печерському районах, на місцях працюють гідрослужби. У КМДА запевняють, що напередодні у цих та інших районах зливостоки розчищали, проте зливи залпові, і система дощової каналізації не розрахована на таку кількість опадів.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...