Затоплено десятки будинків і шкіл: У Росії ріка вийшла з берегів (відео)

МНС РФ почала евакуацію жителів району Карабулак.

У республіці Інгушетія (Росія) через сильні безперервні зливи річка Сунжа вийшла з берегів. Відео повені публікують в мережі, передають Патріоти України.

Як пишуть росЗМІ, МНС РФ почала евакуацію жителів району Карабулак. У МНС очікують, що вода в Сунжі продовжить підніматися в найближчі години і до кінця доби 8 травня. Найсильніше постраждало поселення Троїцьке, де повінь підтопила будинки на трьох вулицях, занесло сміттям і пошкодило мости і знищило посіви. По всьому району підтоплено десятки будинків. На кадрах видно, що вода потужним потоком стікає з гір в річку, яка затопила обширні території.



Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...