Затримали банду корупціонерів на чолі з керівником Державної служби зайнятості України, - Луценко

 Військова прокуратура затримала групу посадовців на чолі з виконувачем обов’язків голови Державної служби зайнятості Валерієм Ярошенком за відкати при будівництві об‘єктів соціального призначення. Про це 17 травня повідомив Генпрокурор Юрій Луценко, зазначають Патріоти України.

"Військовою прокуратурою затримано групу посадових осіб на чолі в.о. голови Державної служби зайнятості України В.Ярошенком за відкати при будівництві об‘єктів соціального призначення", - написав він.

За його словами, під контролем правоохоронців шахраї отримали майже півмільйона гривень.

Загалом правоохоронці затримали трьох осіб на чолі з Ярошенком.

"17 травня, під час передачі чергового хабара в сумі 480 тисяч гривень, члени групи затримані", - повідомив прес-секретар Генпрокуратури Андрій Лисенко.

Шахрайські дії посадовців тривали майже 6 місяців і завдали збитків у 500 тисяч грн. Правоохоронці скерували до суду клопотання про обрання затриманим запобіжного заходу.

Ярошенко з 2014 по 2016 рр. був заступником Міністра соціальної політики. Він з серпня 2016 року виконує обов’язки голови Державної служби зайнятості (Центрального апарату).

 Валерій Ярошенко
Також він має почесне звання "Заслужений працівник соціальної сфери України" і нагороджений грамотою КМУ, орденом "За заслуги" III ступеня.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...