Затримали по гарячих слідах: Убивцею матері та її 13-річної доньки у Житомирі виявився знайомий родини

Негідник позбавив життя двох беззахисних жінок заради грабунку

На Житомирщині 5 вересня затримали підозрюваного в убивстві 36-річної жінки та її 13-річної доньки в обласному центрі. Ним виявився 22-річний чоловік. З'ясувалося, він розправився зі своїми жертвами, вкрав ювелірні прикраси і втік з місця злочину на автомобілі загиблої, повідомили у відділі комунікації обласної поліції, зазначають Патріоти України.

"Рух автомобіля відслідкували за допомогою камер відеоспостереження. На його перехоплення задіяли до 40 екіпажів поліцейських швидкого реагування. Також для затримання залучили бійців КОРДу та роти поліції особливого призначення. Загалом до 200 поліцейських у цей день комплексно відпрацьовували територію Житомирщини. До спецоперації долучилися поліцейські Вінниччини та Київщини. Вони перекрили можливість відходу підозрюваного до іншого регіону. Його затримали на території Ружинської громади", - розповів т.в.о. начальника ГУНП в Житомирській області Артем Лисогор.

Підозрюваний - житель Житомира. У нього вилучили докази його причетності до злочину. Свою вину він визнав. Попередньо відомо, що із загиблою жінкою він був знайомий. На вбивство пішов заради грабунку. А потім влаштував пожежу, аби приховати сліди злочину.

Запобіжний захід йому обере суд. Чоловікові загрожує аж до довічного ув'язнення.


У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...