Затримано підлітків із бомбами: В окупованій Керчі готували нові теракти

В анексованому Криму припинили підготовку двох терактів в освітніх установах, які спланували підлітки. Про це повідомляє прес-служба Федеральної служби безпеки Росії. У дітей вилучили саморобні бомби, передають Патріоти України.

За даними спецслужби окупантів, затримані двоє підлітків з Керчі 2003 і 2004 років народження, вони є послідовниками 18-річного Владислава Рослякова, який у жовтні 2018 влаштував бійню в місцевому політехнічному коледжі.

За місцями проживання затриманих підлітків пройшли обшуки, співробітники правоохоронних органів вилучили саморобні вибухові пристрої, начинені вражаючими елементами. Крім того, знайдено компоненти для виготовлення вибухових речовин. Відзначається, що випробування "пробних" вибухових пристроїв проводилися на домашніх тваринах.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...