З арсеналом зброї: Затримано пособника генерал-майора СБУ, якого звинувачують у державній зраді (фото)

У Києві контррозвідники Служби безпеки України затримали фігуранта справи генерала Валерія Шайтанова, колишнього співробітника Центру спецоперацій "А" СБУ. Зазначається, що він також підтримував контакти із полковником ФСБ Росії Ігорем Єгоровим. Про це повідомляє прес-служба відомства на сторінці у Facebook, передають Патріоти України.
Під час проведення обшуків, правоохоронці виявили у підозрюваного великий арсенал вогнепальної зброї і боєприпасів.
У Києві затримали пособника генерал-майора СБУ Валерія ШайтановаЗокрема, у пособника Шайтанова вилучили ручний протитанковий гранатомет РПГ-26, підствольний гранатомет та 2 гранати до нього, пістолет STEYR 1914 з глушником, гвинтівку типу карабін, рушницю Mauser-Werks, саморобну гвинтівку з глушником, 3 гранати РГД-5 та запали до них, а також схожий на пластид матеріал, 12 капсулів-детонаторів та понад 9000 набоїв різного калібру.

Зловмиснику вже оголосили про підозру у скоєнні злочину, нині вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Екстренер "Чорноморця" спрогнозував, чи зможуть українці вибачити Тимощуку зраду

субота, 4 травень 2024, 14:04

Колишній головний тренер Кривбаса, Чорноморця та Маріуполя Олександр Бабич висловився щодо Анатолія Тимощука, який залишився в країні-агресора після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. В інтерв'ю "Українському футболу" наставник заявив...

Прийшли "заступитися" за товаришів: На Закарпатті суперечка між ромами й працівниками ТЦК переросла у стрілянину (відео)

субота, 4 травень 2024, 13:28

На Закарпатті сталася стрілянина біля Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) в місті Виноградів. Про це повідомила місцева поліція, передають Патріоти України. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом кон...