Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України.

За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері оборони Південного регіону перевіряє причетність до вбивства поліцейського двох військовослужбовців. Про це повідомив Офіс генпрокурора.

На даний час проведено огляд місця події, вилучені речові докази. Як повідомили у Нацполіції, загиблий під час нічного нападу - 20-річний Максим Зарецький. З 2021 року він навчався у Національній академії внутрішніх справ та півтора року віддано служив у секторі реагування патрульної поліції. Максим був єдиним сином у батьків.

Вбивство стало кривавою імпровізацією одного з військових внаслідок виявлення незаконної зброї. Момент трагедії та що їй передувало та наслідувало зафіксувала бодікамери вбитого, яку після скоєння злочину прихопив вбивця.

Нагадаємо, у Гайсинському районі працівники поліції зупинили для перевірки невідомий автомобіль. В авто були двоє чоловіків, які відкрили вогонь по поліцейських. Від отриманих поранень загинув 20-річний поліцейський, його напарник поранений.

Справжнє обличчя "рускава міра": В окупаційній армії РФ канібал та маніяк-убивця стали найліпшими друзями

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:00

Канібал та маніяк-вбивця, що воюють в лавах окупаційної армії РФ проти України, познайомилися на фронті і стали найліпшими друзями. Про це повідомляє російське видання Волгоград онлайн. . Російський людоїд Дмитро Малишев 10 років тому вбив знайомого т...

Пів мільйона гривень за газову плиту! Стало відомо, кому з українців загрожує "космічний" штраф

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:50

Українцям, що встановили газові плити та колонки, загрожують штрафи до 500 тисяч гривень. Це станеться у разі виявлення порушень під час обліку та використання природного газу, передають Патріоти України. Лише у Дніпропетровській області (включно з мі...