Затиснули в лещата, щоб не втік: У Києві оригінально затримали винуватця ДТП (відео)

У Києві нестандартним способом затримали людину, яка стала винуватцем ДТП. Про це повідомляє офіційний акаунт Патрульної поліції Києва в Facebook, передають Патріоти України.

У п'ятницю, 5 березня 2021 року на вулиці Маршала Тимошенка водій Chevrolet врізався в автомобіль Ford. Після інциденту винуватець ДТП зробив спробу втекти з місця події, однак йому не вдалося поїхати далеко. Інші водії блокували його до того, як на місце події не прибули співробітники Патрульної поліції. Інцидент потрапив на відео.

Інспектори повідомили, що водій перебував у стані алкогольного сп'яніння, після інциденту він відмовився проходити процедуру обстеження.

"Шила військову форму по 12-15 годин": Американська баскетболістка розповіла про жахіття, пережиті у російській тюрмі

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:43

Американська баскетболістка Брітні Грайнер провела у російській тюрмі 10 місяців через знайдені у її багажі наркотики. У інтерв'ю виданню The New York Times спортсменка розповіла про всі жахіття, з якими вона зіштовхнулася у в'язниці країни-агресорки, ...

На фронті загинув відомий український актор

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:59

Відомий український актор театру і кіно Євген Шумілов загинув на фронті. Сумну звістку повідомив у Facebook його близький друг Іван Марченко, передають Патріоти України. Він зазначив, що Євген Шумілов мобілізувався до лав ЗСУ два роки тому і вирушив на...