"Завалили п'яного російського ведмедя": Бельгійська преса відізвалась про гру своєї збірної в Петербурзі

Бельгія дуже легко розібралася з Росією. Фото: Reuters

Бельгійська преса прокоментував стартову перемогу своєї збірної над Росією - 3:0. Деякі видання відверто знущалися над суперником, зазначають Патріоти України.

Видання Wallfot після матчу хвалило Лукаку і відзначило відсутність різноманітності в грі збірної Росії.

"На початку зустрічі здалося, що суперник здатен створити неприємності. Втім, команда Черчесова грала по одному і тому ж сценарію: довгий закид - Дзюба - скидка. А потім Семенов дурним чином подарував м'яч Лукаку в абсолютно простій ситуації. Ромелу взагалі провів чудовий матч і був хороший у всіх аспектах. Після того як ми забили другий м'яч, стадіон замовк. Мабуть, місцеві вболівальники усвідомили всю складність становища.

Після перерви суперник вийшов з бажанням зберегти обличчя перед 26 тисячами уболівальників. Росія намагалася створити гостроту біля наших воріт, проте Дзюба не зміг створити диво, і його прикрили захисники. Таким чином, росіяни опинилися не в змозі показати щось вартісне. На останніх хвилинах обійшлося без стресу, а слабка Росія змирилася з результатом".

Видання HNL також відзначило Лукаку і цікавим чином охарактеризувало перемогу своєї команди.

"Лукаку. Ромелу Лукаку. Цей хлопець зіпсував Росії свято. Фантастична гра нападаючого і центральних захисників. Завалили п'яного російського ведмедя".

Слабка Росія змирилася з результатом

Nieuwsblad після розгрому розповіла про місію Лукаку і помилку Семенова:

"Лукаку вийшов на поле з певною місією. Він хотів зіграти заради одноклубника Еріксена, який кількома годинами раніше знаходився на межі смерті. Свист російської публіки тільки розізлив його. Семенов припустився жахливої помилки, якою скористався фактурний форвард. Ромелу був в офсайді, проте м'яч прилетів до нього від захисника збірної Росії. Наші футболісти грамотно опікали Дзюбу, не давши йому толком розвернутися. Цікаво, що Лукаку зробив дубль, а свої перші м'ячі за збірну він забив саме в ворота Росії ".

Voetbalkrant підкреслив, що бронзовий призер КС-2018 здобув перемогу, не доклавши великих зусиль.

"Бельгія, не особливо напружуючись, зробила те, що і повинна була зробити. Ми можемо обійтися без Азара і Кевіна Де Брейне, тому що у нас є Лукаку. У матчі з Росією він був просто всюдисущий. Який же у нас крутий нападник! Росія не хотіла брати участь в грі і чекала помилки бельгійців, якої так і не відбулося ".

Основною діючою особою статей на Sport / Footmagazine був, звичайно, Лукаку.

"Домінуючий виступ Бельгії. Лукаку присвятив гол Еріксену і вийшов на перше місце в списку бомбардирів Євро. Впевнена перемога над Росією".

Кілька бельгійських сайтів опублікували новини з заголовками на кшталт "Бельгія обіграла слабку Росію". Природно, їх анітрохи не здивував підсумковий результат. Основний посил - ми зробили те, що і повинні були.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...