Заважала себе пограбувати: Під Києвом чоловік по-звірячому вбив пенсіонерку (фото)

Протягом декількох діб поліцейські вийшли на слід зловмисника, якого затримали за місцем проживання.

У селі Червоне Яготинського району Київської області сталося жорстоке вбивство 77-річної пенсіонерки. Як повідомляє прес-служба Національної поліції, тіло жінки знайшли сусіди, до яких звернулися родичі пенсіонерки, передають Патріоти України.

Сусіди побачили, що будинок покійної був відкритий, а всередині речі були розкидані. Там же було виявлено тіло загиблої з явними ознаками насильницької смерті.

Протягом декількох діб поліцейські вийшли на слід зловмисника, якого затримали за місцем проживання. Вбивцею виявився 31-річний місцевий житель, який раніше неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності.

Слідство встановило, що чоловік вночі зламав двері і проник в будинок пенсіонерки. Коли вона почала йому заважати, він її задушив. Після цього він розкидав речі, імітуючи крадіжку в будинку, і втік. За фактом умисного вбивства поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...