"Заважала спати": У Києві жінка викинула кішку з балкона багатоповерхівки, момент потрапив на відео

В Оболонському районі міста Києва літня жінка з балкона багатоповерхівки викинула кішку, передають Патріоти України.

Побачивши відео, яке швидко ширилося мережею, рятувальники виїхали на місце події, щоб знайти кицю і надати їй допомогу. Адресу будинку довелося шукати самостійно, повідомляють у Kyiv Animal Rescue Group.

В організації розповіли, що відвезли Пташку – так назвали чотирилапу – до ветеринарної клініки, вона потребувала негайної госпіталізації.

"Пташка в режимі реального часу проходить повне обстеження на стаціонарі клініки, можливі травми внутрішніх органів внаслідок падіння", – зазначили рятувальники.

ДОПОВНЕНО У коментарі для "УП. Життя" речниця Оболонського районного управління ГУНП у місті Києві Христина Пятницька розповіла, що надійшов виклик від жінки, яка була свідком падіння кішки з четвертого поверху.

"На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група та зооволонтери. Кішку забрали до ветклініки.

Свої дії жінка пояснила тим, що тварина заважала їй спати. Її затримали для вияснення обставин", – сказала речниця.

Також у літньої жінки вдома жив ще один кіт, якого правоохоронці вилучили та передали ветеринарним лікарям для подальшого обстеження.

Поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 1 статті 299 Кримінального кодексу України (жорстоке поводження з тваринами). За скоєне жінці загрожує до трьох років позбавлення волі.

Наразі Пташка потребує лікування та реабілітації, тож небайдужі відкрили для неї збір.

Військовий збір можуть збільшити до 5%: Скільки доведеться платити з мінімальної та середньої зарплати

середа, 24 липень 2024, 16:48

У разі підвищення військового збору до 5%, яке запропонував Кабінет міністрів, кожен українець із мінімальною зарплатою віддаватиме по 400 грн на місяць, а із зарплати у 20 тис. грн стягуватиметься вже по 1 тис. грн. Щоденні платежі становитимуть 13 та...

Фінал став великим "сюрпризом": На Волині чоловік надіслав своїм друзям секс-відео і поплатився

середа, 24 липень 2024, 16:37

У Волинській області до 1 року іспитового терміну засудили чоловіка, бо він розіслав своїм друзям секс-відео. Про це йдеться у вироку Камінь-Каширського районного суду Волинської області, передають Патріоти України. За даними суду, чоловік 21-25 берез...