Заважали курити та рвати квіти: Російські туристки в Криму побили сторожів лавандового поля (фото)

Російські туристки в анексованому Криму побили сторожів лавандового поля, щоб не заважали їм фотографуватися. Про це написали кримчани в соцмережах, передають Патріоти України.

Жителі Криму розповіли, що дві російські туристки накинулися і побили охоронців за прохання не курити на полі і не рвати лаванду. Две особи на фото сделали фотосессию, а потом избили охрану. Это нормально?», - пишуть кримчани.

Місцеві жителі розповідають туристи в гонитві за фотосесіями в лавандових полях поводяться вельми своєрідним чином. Крім того, місцеві вже неодноразово скаржилися на те, що після нестримних фотосесій залишаються витоптані поля зі сміттям, який любителі красивих фотографій забувають за собою прибрати.

Вартість газу для побутових споживачів в Україні: Озвучено тарифи на наступні 12 місяців

четвер, 2 травень 2024, 9:59

Усі 12 постачальників, що наразі присутні на ринку, оприлюднили свої річні тарифи на газ для побутових споживачів. Йдеться про ціни на природній газ, що будуть діяти до квітня 2025 року, передають Патріоти України. Зазначається, що як і два попередні с...

Оце так! Вчені заявили, що гнів може шкодити кровоносним судинам

четвер, 2 травень 2024, 9:57

Короткочасний спалах гніву, спричинений спогадами про минуле, може зашкодити кровоносним судинам "розслабитися". Це негативно впливає на кровотік, передають Патріоти України. Такого висновку дійшли американські вчені, провівши відповідне дослідження, р...