Завдяки постам небайдужих громадян в соцмережах: У Києві затримали серійного крадія (фото)

У Києві знайшли та затримали серійного крадія, інформацію про якого надавали громадяни через соціальні мережі. Про це повідомила поліція Києва, передають Патріоти України.

Публікація про підозрілого чоловіка, який нишпорить в одному з під’їздів багатоповерхівки на Мостицькій та "перевіряє" цілісність замків на дверях., з’явилась в одному з столичних телеграм-каналів.

Киянин у своєму пості висловлював обурення що поліція бездіяльно спостерігає за людиною, яка, на його думку, може вчинити злочин. Він зазначав, що правоохоронці не реагують, поки не буде конкретних доказів злочину.

Патрулі та співробітники кримінальної поліції були орієнтовані на пошуки зловмисника, і незабаром затримали його. Виявилося, що він щойно скоїв крадіжку в навчальному закладі, зламавши замок і проникнувши до кафедри, звідки викрав два ноутбуки вартістю понад 50 000 гривень. Слідчі вилучили викрадену техніку.

Крім цього, з'ясувалося, що підозрюваний може бути причетний до ще двох схожих крадіжок ноутбуків з медичних закладів у Подільському та Оболонському районах Києва. Зловмисник наразі під вартою і йому загрожує до восьми років тюремного ув'язнення.

"Мого міста немає, повністю. Росіяни стерли його з лиця землі": Відомий український співак у сльозах розповів, як окупанти знищили його дім

середа, 9 жовтень 2024, 15:02

Український співак Артем Пивоваров зі сльозами на очах розповів, як окупанти знищили його дім, передають Патріоти України. Особистими переживаннями артист поділився з прихильниками під час свого концерту. Зокрема, виконавець родом із Вовчанська. Місто ...

Усе закінчилось сумно: На Київщині поліцейський вистрілив у чоловіка, який кинувся на нього з сокирою

середа, 9 жовтень 2024, 14:32

У Київській області 23-річний хлопець агресивно поводився з матір'ю та погрожував їй сокирою. Про це повідомили у поліції, передають Патріоти України. Інцидент стався 9 жовтня у одному із сіл у Броварському районі. "Коли поліцейські зайшли до помешканн...