Зав'язав очі і знущався: На Харківщині педофіл добу гвалтував дівчину (фото)

У місті Первомайський на Харківщині невідомий чоловік протягом доби гвалтував 19-річну дівчину. Про це заявила прес-служба ГУНПУ в Харківській області, повідомляють Патріоти України.

Це сталося 9 липня цього року. За словами дівчини стало відомо, що чоловік утримував її в будинку у селі Сиваш. В якому саме приміщенні вона перебувала, постраждала не змогла пояснити, адже зловмисник зав'язував їй очі ганчіркою.

"Співробітники сектору кримінальної поліції провели низку заходів і встановили схожого за описом дівчини чоловіка. Потерпіла впізнала зловмисника. Ним виявився 54-річний житель села. Раніше чоловік неодноразово був судимий за зґвалтування неповнолітніх", – йдеться в повідомленні.

З місця події поліцейські вилучили речові докази: мотузку, якою чоловік пов'язував руки й ноги дівчини, саморобний ніж, яким він завдав їй порізу долоні, тощо. Вилучене направлено на дослідження.

Дані про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 5 років. Він затриманий у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Зараз триває досудове слідство.

Стався епілептичний напад: На Закарпатті мобілізований помер дорогою до навчального центру

вівторок, 23 квітень 2024, 12:14

У Закарпатській області військовозобов'язаний помер дорогою до навчального центру через епілептичний напад. Про це повідомив Закарпатський ОТЦК та СП у Facebook, передають Патріоти України. «Висловлюємо співчуття родині та близьким. Сталась трагедія. П...

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...