Зав'язав очі і знущався: На Харківщині педофіл добу гвалтував дівчину (фото)

У місті Первомайський на Харківщині невідомий чоловік протягом доби гвалтував 19-річну дівчину. Про це заявила прес-служба ГУНПУ в Харківській області, повідомляють Патріоти України.

Це сталося 9 липня цього року. За словами дівчини стало відомо, що чоловік утримував її в будинку у селі Сиваш. В якому саме приміщенні вона перебувала, постраждала не змогла пояснити, адже зловмисник зав'язував їй очі ганчіркою.

"Співробітники сектору кримінальної поліції провели низку заходів і встановили схожого за описом дівчини чоловіка. Потерпіла впізнала зловмисника. Ним виявився 54-річний житель села. Раніше чоловік неодноразово був судимий за зґвалтування неповнолітніх", – йдеться в повідомленні.

З місця події поліцейські вилучили речові докази: мотузку, якою чоловік пов'язував руки й ноги дівчини, саморобний ніж, яким він завдав їй порізу долоні, тощо. Вилучене направлено на дослідження.

Дані про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 5 років. Він затриманий у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Зараз триває досудове слідство.

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...

"Крім борделю, ніде не побачите": У Швеції телеведуча назвала українок повіями, і відмовилась вибачатись за свої слова

вівторок, 19 березень 2024, 0:55

Посольство України у Швеції закликало журналістку публічно вибачитися перед українками, на що та відповіла, що їй немає за що вибачатися. . У Швеції журналістка Елаф Алі під час ефіру розважальної програми "IFS — invandrare för svenskar" на національн...