Заворотнюк назавжди залишиться паралізованою: У Росії розкрили нові дані про стан зірки

Анастасія Заворотнюк назавжди залишиться паралізованою. Актриса пересувається на інвалідному візку і більше ніколи не зможе ходити. Про це повідомили росЗМІ, передають Патріоти України.

Актриса лежить у центрі реабілітації в Москві вже протягом трьох місяців, але особливих поліпшень в її стані поки немає. Після того, як у вересні зірці "Моєї прекрасної няні" провели операцію з видалення пухлини мозку, її перевели в іншу клініку для відновлення.

"Через пухлини в лівій півкулі мозку у неї розвинулися патології. Спершу була паралізована права рука, зараз же оніміла вся права сторона. Ця частина, яка знерухомлена, вже не відновиться", - повідомило джерело. Зараз Анастасія Заворотнюк пересувається на візку. За нею по черзі доглядають мати і чоловік Петро Чернишов.

Варто відзначити, що у 48-річної актриси виявили гліобластому невдовзі після народження третьої дочки Міли. Вона проходила лікування в Німеччині, але потім повернулася до Росії. З тих пір в ЗМІ з'являється суперечлива інформація про стан її здоров'я. Близькі актриси відмовляються коментувати її хворобу, лише спростовуючи новини від різних джерел.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...