Заворотнюк помирає, лікарі безсилі: У Росії оприлюднили нові дані про стан актриси

Пухлина Анастасії Заворотнюк неоперабельна. Такого висновку дійшли лікарі після тритижневого спостереження актриси. Про це повідомляє Telegram-канал Mash, передають Патріоти України.

Відтепер її стан будуть підтримувати виключно медикаментами. Зараз Заворотнюк у стабільно важкому стані та проходить лікування у відділенні терапії приватної московської клініки. Поруч з нею постійно перебуває директор, її періодично відвідують найближчі - дочка і мама. Чоловік актриси Петро Чернишов був поряд з нею до самого останнього часу. Але був змушений тимчасово повернутися до роботи.

Як повідомляли ЗМІ, у 48-річної зірки серіалу "Моя прекрасна няня" діагностували рак мозку останньої стадії, однак цю інформацію поки не підтверджують і не спростовують родичі та представники Заворотнюк. Актриса перебувала в штучній комі, у неї почали відмовляти внутрішні органи, розвинувся сепсис, паралізувало частину тіла.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...