Завтра вони мали стати "мечем закону": У Києві п’яні курсанти МВС забрали у нічного перехожого вейп і кросівки

В ході розслідування з'ясувалось, що це не єдиний злочин злочинців у погонах МВС

У Києві на Лівобережному масиві двое п’яних курсантів Національної академії внутрішніх справ забрали у перехожого кросівки, навушники та електронну сигарету, повідомляють Патріоти України з посиланням на «УН».

Пограбування сталося вночі на вулиці Туманяна (Дніпровський район) в Києві 30 листопада. Зазначається, що курсанти забрали у потерпілого електронну сигарету, навушники Apple, а також намагалися змусити зняти і віддати їм кросівки.

«Потерпілий зміг втекти і викликати поліцію», – повідомляє видання.

Вдома у грабіжників провели обшук, і в одного з них виявили викрадені речі. Також поліція знайшла у курсанта 7 автомобільних номерів.

Врятувати не вдалося: Наречена трагічно загинула на власному весіллі

четвер, 18 квітень 2024, 7:59

Новоспечена дружина трагічно загинула на власному весіллі всього через декілька годин після того, як сказала "так".Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. 38-річна Елісанжела Газано впала в басейн після того, як, як повідомляється, танцюва...

Без зарплат та відпусток: Стало відомо, на яких умовах в Україні мобілізовуватимуть ув'язнених

четвер, 18 квітень 2024, 7:44

У березні в парламент внесли проєкт закону щодо мобілізації засуджених, а тиждень тому Рада ухвалила його у першому читанні. Про подробиці документу в ефірі "Радіо Свобода" розповіла народна депутатка Олена Шуляк, передають Патріоти України. За її сло...