"Завжди дарував радість": У Росії раптово помер відомий музикант (фото, відео)

Ексучасник поп-гурту "140 ударов в минуту" Юрій Абрамов помер в Підмосков'ї на 48-му році життя. Як повідомляє Starhit, він пішов в магазин, послизнувся і впав, передають Патріоти України.

Артиста знайшли лежачим на вулиці та доставили в лікарню з переохолодженням. Він помер після операції в реанімації. Зазначається, що проблем зі здоров'ям в Абрамова раніше не було.

До слова, колега артиста Олександр Котов присвятив йому зворушливий пост на своїй сторінці у "ВКонтакте". Він написав, що Юрій "завжди був тим, хто дарував радість та запалював вогонь надії".

"Дивлюся на фото і не вірю. Пробач, що не договорили, що не доспівали та не змогли. Сказати, що він був найкращим ні. Сказати, що він був веселим ні. Він просто був тим, хто дарував радість та запалював вогонь надії так! Він просто був людиною з великої літери! Він підтримував у важкі часи, в моменти смутку вмів знайти потрібні слова! Умів просто бути собою й тішити людей... Світ покинув ще один молодий артист, частинка наших з вами дев'яностих", — висловився Котов.

Нагадаємо, що група "140 удов в минуту" була заснована Сергієм Конєвим у 1999 році, тоді ж вийшов її дебютний альбом "На одном дихании". У дискографії колективу понад 20 платівок та збірників. Група найбільш відома за такими композиціям, як "Тополя", "Ой-ой-ой", "Глупая девочка" та "По глазам". Абрамов покинув колектив у 2002 році, після чого виступав в ролі діджея під псевдонімом MC Ura Beat.

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...