"Завжди мріяв": Футболіст "Динамо" відмовився грати за збірну України і змінив громадянство (фото)

Футболіст київського "Динамо" Георгій Цітаішвілі відмовився виступати за збірну України. Чемпіон світу U-20 у складі "жовто-синіх" прийняв громадянство Грузії і буде захищати кольори цієї країни. Про це повідомляється на офіційному сайті Федерації футболу Грузії, передають Патріоти України.

"Я завжди хотів грати за збірну Грузії, мої батьки і члени родини багато говорили зі мною про це. Перш за все, я повинен грати на високому рівні, щоб мене викликали в збірну, це моя мета. Я обіцяю грузинським вболівальникам одне: виходячи на поле у футболці збірної Грузії, я весь час буду працювати заради успіху команди", – прокоментував Цітаішвілі своє рішення.

20-річний півзахисник є вихованцем дитячої академії київського "Динамо". Дебютував за першу команду 9 травня 2018 року, вийшовши на заміну в фіналі Кубка України проти "Шахтаря".

Другу половину минулого сезону Цітаішвілі провів у складі полтавської "Ворскли" на правах оренди. За команду Віталія Косовського він відіграв всього чотири матчі, в яких забив один м'яч. На початку березня футболіст отримав травму, через яку пропустив решту чемпіонату.

Блекаутів не уникнути? У Міненерго закликали українців готуватися до складної зими

вівторок, 14 травень 2024, 5:00

Міністр енергетики Герман Галущенко заявив, що взимку буде складно втримати енергосистему без обмежень споживачів. Також він допускає труднощі з постачанням електроенергії влітку. Про це міністр повідомив в ефірі єдиного телемарафону. За словами Галуще...

"Якщо запрацює певний механізм": Німеччина і Польща відповіли, чи повертатимуть українських військовозобов'язаних

вівторок, 14 травень 2024, 4:15

Німеччина та Польща висловили готовність сприяти поверненню українських військовозобов'язаних відповідного віку, які перебувають на їхній території. Про це розповів член комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Олексан...