"Завжди залишиться в наших серцях": Помер один з командирів "Азова" (фото)

Ігор Прозапас приєднався до полку в 2015 році, був яскравим представником нової військової еліти.

Ігор Прозапас. Фото: Фейсбук.

Стало відомо, що передчасно обірвалося життя колишнього бійця полку "Азов" Ігоря Прозапаса з позивним "Кіхот". Про це повідомляє прес-служба ОЗСП НГУ "Азов" у Facebook, передають Патріоти України.

Зазначають, що Ігор приєднався до "Азова" в 2015 році, був яскравим представником нової військової еліти, представляв покоління справжніх бойових офіцерів. "Кіхот" обіймав посаду заступника командира "Азова" по застосуванню артилерії.

Також повідомляють, що під авторством Ігоря Прозапаса вийшло кілька наукових статей, наприклад, про систему управління вогнем ISTAR в сучасному військовому конфлікті. "Друг "Кіхот" завжди залишиться в наших серцях хоробрим воїном, людяним командиром і вірним побратимом. Його справжня відданість боротьбі і нашій спільній ідеї є прикладом для наступних поколінь. Висловлюємо щирі співчуття рідним "Кіхота" і всім, хто його знав. Це непоправна втрата для всієї України. Пам'ятаємо!", - написали в мережі.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...