Завзяті москвички: Спливли скандальні подробиці про дружину і дочку екс-глави Нацгвардії України

У Спеціальній антикорупційній прокуратурі заявили, що дочка колишнього глави Національної гвардії України Юрія Аллерова має, крім українського, російське громадянство, повідомляють Патріоти України.

У виданні уточнили, що дочка Аллерова багато часу проводить в Москві і має там житло. Також періодично їздить до Москви і дружина колишнього чиновника.

У прокуратурі повідомили, що дівчина також отримала за заниженою ціною квартиру після підписання батьком угоди з підрядником "Укрбуд Девелопмент".

Сам Аллер, проти якого відкрито кримінальне провадження за ст. 191 КК України - привласнення або заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем, заперечує зазначені відомості. В даний момент екс-чиновнику загрожує до 12 років позбавлення волі.

Під час засідання суду 17 травня Аллеров був заарештований на два місяці, призначена сумма застави в 11 млн гривень.

Джерело: Громадське.ua

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...