Завзяті ухилянти та їхні "групи підтримки" мають знати: Працівникам ТЦК відтепер дозволили стріляти на ураження

До особового складу всіх ТЦК доведено, що у випадку загрози життю слід відкривати вогонь на ураження. Про це 28 серпня повідомляє Волинський обласний ТЦК та СП, передають Патріоти України.

Таке розпорядження було видано після чергового нараду на Військоматівці під час виконання службового завдання. Так вночі, 27 серпня, під час комендантської години стався озброєний напад на пост охорони Луцького ОМТЦК та СП. Невідомий відкрив вогонь. У результаті був поранений старший солдат, який зараз знаходиться на лікуванні у госпіталі.

Солдати роти охорони, які у цей час несли службу, діяли рішуче згідно з обставинами і відкрили вогонь у відповідь. Злочинцю вдалося втекти з місця події. Зараз його розшукують правоохоронці, - йдеться у повідомленні.

У Волинському обласному ТЦК та СП наголосили, що військовослужбовці, які вчора перебували на посту охорони - це військові із бойовим досвідом, яких після поранень перевели на службу до Луцького ОМТЦК. Всі вони - місцеві, які героїчно пішли захищати нашу землю із самого початку російського вторгнення. Вони отримали поранення і були переведені на службу в тил.

Раніше повідомлялося, що у Луцьку затримали чоловіка, який погрожував зброєю працівникам ТЦК.

Хотіли, як краще, але...: Мерія Одеси переплутала двох зіркових українських спортсменок (фотофакт)

середа, 28 серпень 2024, 21:00

Невеличким скандалом завершилось намагання керівництва Одеси привітати Ірину Геращенко з бронзовою нагородою Олімпіади-2024, передають Патріоти України. Як повідомляє "Думская", мерія міста замовила білборди присвячені легкоатлетці, яка посіла третю сх...

"Кон***ий інвалід": Столична поліцейська образила ветерана ЗСУ через зауваження її чоловіку, але далі щось пішло не так (відео)

середа, 28 серпень 2024, 20:54

Поліцейська образила ветерана ЗСУ, який зробив зауваження її чоловіку щодо паркування у невстановленому місці. Що так обурило військового і українців, які дізналися про історію, як поводилася поліцейська і як у поліції відреагували на скандальну історі...