Зазомбована пропагандою москвичка-пенсіонерка "здала" сусідку-українку

Пенсіонерка з Москви Віра Павлівна "здала" сусідку з України після перегляду пропагандистських програм. У телевізорі її переконали, що зараз треба "зберігати пильність". Про це повідомляє російський телеграм-канал Baza, передають Патріоти України.

За версією росіянки, в середині липня вона випадково почула суперечку між двома сусідками щодо війни в Україні. Одна з жінок, Олена, начебто емоційно заявила, що Збройні сили України скоро повернуть Донбас, звільнять від загарбників усю країну та висадять у повітря Кримський міст.

"Спочатку це не особливо зачепило Віру Павлівну, до того ж Олену вона до ладу й не знала. Проте інші сусіди розповіли пенсіонерці, що жінка раніше жила на Одещині та переїхала до Москви, оскільки тут у неї живе чоловік. Віра Павлівна серйозно обдумала цю інформацію і майже через місяць все ж таки повідомила про Олену в поліцію. Хоча остаточне рішення пенсіонерка ухвалила через телевізор — за словами старенької, там їй пояснили, ніби в українців "невідомо що" в голові і тому зараз треба бути напоготові", - пише канал.

Про долю українки Олени інформації немає.

"Їхала на концерт у Чорнобай": Анастасія Приходько потрапила в ДТП (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:56

Українська співачка Анастасія Приходько потрапила в ДТП, коли їхала на концерт у місто Чорнобай. Про це вона повідомила в сторіс в Instagram, де зізналася, що внаслідок аварії її пошкоджену машину забрали на евакуаторі, передають Патріоти України. «Їха...

Одноклубники українського футболіста ледь не побилися за право виконати пенальті (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:44

У матчі 33 туру чемпіонату Англії з футболу лондонський «Челсі», за який виступає українець Михайло Мудрик, приймав у себе вдома «Евертон». Поєдинок завершився з рахунком 6:0 на користь господарів поля, але запам'ятається він курйозним епізодом – лондо...