"Зберегли всі 9 життів малюка": У Києві водій врятував кошеня, яке вибігло на дорогу (відео)

Мережу зворушило відео з порятунком кошеняти, яке вибігло на перехрестя у центрі Києва. Відео поширили на TikTok-сторінці kosheba, передають Патріоти України.

На кадрах видно, як у центрі столиці, а саме у Печерському районі на вулиці Басейній поруч з торговим центром Гулівер маленьке чорне кошеня вибігло на дорогу.

Водії саме зупинилися на червоне світло світлофора, коли під один з автомобілів забігла тварина. Власник цієї машини увімкнув аварійну світлову сигналізацію. До нього підбіг інший водій, який дістав з-під машини кошеня. Також на відео додали кадри, на яких видно, як після порятунку тварину нагодували та покупали.

У коментарях користувачі Мережі висловлюють свою вдячність водіям, які врятували кошеня.


Один зі стюардів навіть знепритомнів: Фанати склянкою влучили в голову футболіста, довелося призупинити гру (відео)

субота, 19 жовтень 2024, 15:17

У матчі Першого дивізіону Нідерландів Ден Босх переміг Вітесс з рахунком — 4:2. Під час поєдинку арбітру довелося призупинити гру на деякий час, оскільки після забитого гостями голу, вболівальники Ден Босха стали кидати на поле склянки, повідомляють Па...

Молода та гарна, мала синочка: На Покровському напрямку загинула військовослужбовиця зі Львова (фото)

субота, 19 жовтень 2024, 14:15

На Покровському напрямку загинула військовослужбовиця Наталія Бойко, яка у липні 2023 року добровільно встала до лав ЗСУ. По загибель повідомила її сестра Ольга на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України. "Ось вона найрідніша, ...