"Зберігали балони з газом": Мешканка будинку, де стався вибух у Києві, розповіла несподівані деталі

Мешканка багатоповерхівки у Дніпровському районі Києва, де в ніч проти 22 червня пролунав вибух, розповіла, що на сьомому поверсі сім'я начебто зберігала балони з газом у квартирі. Про це повідомляє кореспондент ТСН.ua з місця трагедії.

"Кажуть, що на сьомому поверсі проживала сімейна пара. У них син купив собі квартиру на 16-му поверсі. І вони на сьомому поверсі зберігали балони з газом", – переказує Олександра слова сусідів.

Вона зазначила, що проживає на восьмому поверсі будинку. Вибух розбудив її о 3:20 ночі. Хвилею винесло двері в квартирі, також пошкоджені шафа і дзеркала.

"Ми всі одразу вийшли до коридору, щоб зрозуміти, що сталося. Спочатку ніхто нічого не зрозумів, був запах газу. Ми намочили ганчір'я, зібрали документи і вийшли. Коли спускалися, внизу вже стояла поліція, яка збиралась підійматися нагору. Коли ми підійшли вже сюди, тут стояла пожежна служба, медики, всі комунальні служби", – розповідає жінка.

Вона каже, що знала одного з трьох загиблих внаслідок вибуху. За словами Олександри, чоловік разом із дружиною жили на сьомому поверсі. Напередодні він відвіз жінку на дачу, що врятувало їй життя.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...