"Зберігали балони з газом": Мешканка будинку, де стався вибух у Києві, розповіла несподівані деталі

Мешканка багатоповерхівки у Дніпровському районі Києва, де в ніч проти 22 червня пролунав вибух, розповіла, що на сьомому поверсі сім'я начебто зберігала балони з газом у квартирі. Про це повідомляє кореспондент ТСН.ua з місця трагедії.

"Кажуть, що на сьомому поверсі проживала сімейна пара. У них син купив собі квартиру на 16-му поверсі. І вони на сьомому поверсі зберігали балони з газом", – переказує Олександра слова сусідів.

Вона зазначила, що проживає на восьмому поверсі будинку. Вибух розбудив її о 3:20 ночі. Хвилею винесло двері в квартирі, також пошкоджені шафа і дзеркала.

"Ми всі одразу вийшли до коридору, щоб зрозуміти, що сталося. Спочатку ніхто нічого не зрозумів, був запах газу. Ми намочили ганчір'я, зібрали документи і вийшли. Коли спускалися, внизу вже стояла поліція, яка збиралась підійматися нагору. Коли ми підійшли вже сюди, тут стояла пожежна служба, медики, всі комунальні служби", – розповідає жінка.

Вона каже, що знала одного з трьох загиблих внаслідок вибуху. За словами Олександри, чоловік разом із дружиною жили на сьомому поверсі. Напередодні він відвіз жінку на дачу, що врятувало їй життя.

Спочатку пролунав вибух: В Одесі знову спалили авто військового (відео)

вівторок, 18 червень 2024, 11:59

В Одесі вкотре підпалили авто військового - невідомий підкинув вибуховий пристрій під машину та втік. Відео опублікували у місцевих Telegram-каналах, передають Патріоти України. . Повідомляється, що інцидент трапився у понеділок, 17 червня в Одесі, на...

QR-код замість військового квитка: У Резерв+ запустили важливе оновлення

вівторок, 18 червень 2024, 11:25

У застосунку Резерв+ сьогодні, 18 червня, з'явився QR-код. Це означає, що електронний військово-обліковий документ отримав таку ж юридичну силу, як і паперовий. . "Електронний військово-обліковий документ вже доступний в Резерв+. Цифровізація невідвор...