Зберігав пістолет у дивані: Матір "здала" сина-військового правоохоронцям

На Хмельниччині суд визнав винним військовослужбовця порушенні правил зберігання зброї і призначив 170 грн штрафу. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на дані судового реєстру.

За матеріалами справи, пізнього вечора 23 грудня 2023 року матір військового знайшла його нагородний пістолет калібру 9 мм, який лежав у дивані. Цю ж зброю жінка видала правоохоронцям, котрі й склали адмінпротокол.

У суді військовослужбовець визнав та зобов’язався не порушувати правила зберігання зброї. Зазначив: придбає сейф та буде зберігати нагородну зброю у ньому.

Феміда виписала військовому максимальний штраф за частиною 1 статті 191 Кодексу про адміністративні правопорушення. При цьому врахувала пом’якшену обставину – щире розкаяння.

Крім цього, суд розпорядився повернути військовому вилученого нагородного пістолета та п’ять штук магазинів до нього.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...