Збіг чи надприродні сили? У Житомирі з різницею в три години сталися дві ДТП на тому самому місці (відео)

У центрі Житомира впродовж кількох годин зафіксували дві ідентичні ДТП. Водії обох автівок проїхали перехрестя і влетіли в клумбу з високим фундаментом. Відео ДТП виклали у телеграм-каналі Х* Житомир, передають Патріоти України.

"У Житомирі – дивина. Вчора, 16 грудня, на майдані Соборному з різницею в 3 години сталося дві однакові ДТП. Момент зіткнення авто було зафіксовано камерами відеоспостереження. Перша ДТП сталася о 21:17, друга о 00:17", - повідомили автори.

На кадрах видно, як спочатку одна із автівок проїздить перехрестя і, не гальмуючи, виїздить на тротуар, де влітає в бетонну огорожу клумби. З авто вишли пасажир і водій, постояли, а згодом авто евакуювали.

Вже рівно за 3 години на тому ж перехресті легковик знову минув поворот і на швидкості просто "вписався" в теж місце на бетонній огорожі, що й попередній. Користувачі назвали ці випадки "містикою".


Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...